lauantai 31. maaliskuuta 2012

Munaraati: Hello Kitty

No niin munaraadin seuraavaksi uhriksi joutui Hello Kitty -suklaamuna. Hinnaltaan toistaiseksi kallein pääsiäismuna (0,99-1,19e) kaupan hyllyltä ei näyttänyt mitenkään houkuttelevalta tuotteelta. Kaupan mainoslappu Hello Kitty -munasta veti enemmänkin puoleensa, mutta kun itse suklaamunaa tarkasteli niin mikään niistä ei näyttänyt kauniilta tai houkuttelevalta. Otinkin sitten kaikkein edustavimman niistä teille näytille ja kuten kuvasta näkyy on itse Hello Kitty peitetty suomenkielisellä tuoteselostetarralla ja puoliksi koko kissan naama on rutussa. Toisella puolella munaa onkin sitten vain jotain tekstiä jossa ei mitenkään isosti ainakaan mainita edes koko Hello Kittyä.

Heti ensimmäisenä mieleen juolahtaa että onko tämä edes Hello Kitty tuote oikeasti? Mutta kyllä se sitten lähemmän tutkastelun myötä paljastuu oikeaksi tuotteeksi, mutta ilmeisesti tämä tuotemerkki on sen verran kallis ettei sitä pahemmin viitsi printata kuoreen saati mainostaa logolla. Ulkoasu on siis tämän vuotisen munaraadin tähän mennessä kaikkein huonoin, oikeastaan voisi sanoa surkea.

Foliokuoren kuoren alta paljastuu kaksivärinen suklaamuna (näköjään tämän vuoden trendi) joka saa pisteet kekseliäästä tähtikuvioinnista. Suklaamuna itsessään saa siis ulkoasustaan pisteitä sillä se näyttää hyvälle - mutta samalla tähtien takia se näyttää hieman myös muoviselle. Mennäänpä sitten makuun - noh - kyllähän se maistui suklaalle mutta ei nyt mitään erityistä nautintoa tästä suklaamunasta syntynyt. Liekö tähän skeptisyyteen vaikuttanut ulkokuori, mutta maku nyt on ihan "ok". Mutta ei missään nimessä puhuta siis niin huonosta mausta kuin siinä kaameassa esanssimansikkaröllimunahirvityksessä (yök).

Leluna Hello Kitty -munassa on odotetusti Hello Kitty figuuri joka saa pisteet sillä se on ihan hienon ja laadukkaan oloinen pikku figuuri. Kyllähän näitä leluja varmasti jokainen pikkutyttö haluaa kerätä itselleen ja miksei myös jokunen pikkupoikakin :-)

Kokonaisarvio:

Ulkonäkö: 1
Maku: 6
Lelu: 9
Hinta/laatusuhde: 4

Yhteensä: 20/40




 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti