maanantai 19. maaliskuuta 2012

Älykkäät sormikkaat

Tänään sit aamulla oli oikein reipas sää - mutta toivottavasti vanha viisaus pitää paikkansa että uusi lumi on vanhan surma. Ainakin nyt illalla näytti taas kadut olevan jo entistä enemmän sulanneet. Toivottavasti nyt se kevät oikeasti tulee sieltä meidän keskuuteen.

Mutta se mikä tässä aamussa oli kiva, niin pääsin kaivaa esiin mun syksyllä hankkimat älykäsineet. Eli nano-metallilangalla varustetut sormikkaat joilla pystyy naputtelemaan älypuhelinta ilman että täytyy ottaa sormikkaat pois käsistä. Muistan kun hankin vuosi sitten ensimmäisen iPhoneni niin mullahan palo ihan käpy siinä kun jouduin kokoajan ottaa hanskat pois kun vastasin puheluun tai tekstariin. Ja sormethan siinä jääty - no eipä jäädy enää.

Sormikkaat tuntuu kädessä ihan samalta kuin mitkä tahansa sormikkaat, mutta niiden molempien hanskojen peukalon, etusormen ja nimettömän kärjet on kudottu tuolla erityisellä 3%:lla nano-metallilangalla ja tämän ansiosta puhelin reagoi kosketukseen oikein hyvin.

Näistä sormikkaista en voi kyllä sanoa mitään huonoa, ne toimii juuri niin hyvin kuin pitää. Naputellessa tekstareita sormi osuu lähes joka kerta oikeaan kirjaimeen. Aluksi pelkäsin että sormista tulee niin paksut että ei niillä pysty kirjoittamaan viestiä, mutta kylläpä pystyykin ja oikein hyvin.

Mä ostin mun hanskani Verkkokauppa.comista jossa ne maksoivat 9,90e mikä on mielestäni niistä oikein hyvä hinta. Näistä tosin on näkynyt pyydettävän mitä ihmeellisimpiä hintoja esim jossain citydealissa tai facediilissä -50% alennuksella niille jäi hintaa 19,90e tai jotain - riistoa etten sanoisi. Mutta tuo kymppi niistä on edullinen ja oikein hyvä hinta maksaa.

Oman käteni koko hansikkaissa on 8 (tiedän, mun käsi on pieni miehen kädeksi) ja näissä sormikkaissa koko MEDIUM oli juurikin passeli - ja sopii varmasti lähes kaikille muille pienikätisille ja naisille. Hanskoja on saatavilla myös LARGE-koossa joka varmasti passaa suurimmalle osalle miehiä.





2 kommenttia:

  1. Kiinasta olisit saanut kolmella eurolla ja Clas Ohlsonilta kuudella. Todennäköisesti aina kalliimpaa, vai miten heillä slogan menikään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinasta olisin saanut varmasti kolmella eurolla, mutta postimaksu olisi nostanut sen kalliimmaksi - ellen sitten olisi tilannut niitä 1000 paria. Ja Clasulta en valitettavasti löytänyt kyseisiä sormikkaita, en kuudella enkä millään eurolla :-( En ole itsekään mikään Verkkokauppa.com fani - vältän kyseistä kauppaa aina kuin mahdollista.

      Poista