sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Sebastian Clothing

Tuohon ihan mun liikkeen naapuriin Mannerheimintie 31:een avattiin muutama kuukausi sitten uusi lähinnä miesten vaatteita myyvä Sebastian Clothing. No mähän kävin heti tutustumassa niiden tarjontaan ja moikkaamaan uusia yrittäjiä. Tykästyinpä sitten siellä olevaan valikoimaankin ihan mukavasti.

Heidän valikoimistaan löytyivät itseäni kiinnostavat merkit Ben Sherman ja  Thor Steinar. Ostinkin sieltä heti toisella käynnillä pakkasia varten Thor Steinarin Frostmark hansikkaat. Ovat olleet muuten todella kätevät pakkaskeleillä. Nää hanskat on suunniteltu laskettelua varten, mutta kyllä ne näin city-käyttäjälläkin menee. Mikä näistä hanskoista tekee niin spesiaalia on niiden kämmensyrjässä oleva vetoketjullinen tasku (vetskari on muuten vesitiivis). Tää tasku on aivan loistava! Sinne voi laittaa esimerkiksi parkkirahaa/taksirahaa itselleen tai mihin mä olen sen todennut olevan erityisen kätevä niin matkakortti sujahtaa sinne hyvin! Ja kaikenlisäksi se kortti toimii vielä sen kankaan läpi, niin ei oo tarvinnu näillä pakkasilla kaivaa sitä korttia pysäkillä esiin vaan tarvinnut ainoastaan vilauttaa hansikasta sporan lukijalle ja matka on voinut alkaa! Mutta en mä suosittele sitä kyllä siellä säilyttämään ettei se taitu vahingossa ja mee rikki.

Muita merkkejä joita Sebastian Clothingilla on edustettuina on Makia, Deeluxe ja Label 23. Heillä on myös nettikauppa joka kandee käydä tsekkaamassa osoitteessa www.sebastianclothing.fi tai jos täällä Taka-Töölössä liikut niin poikkea heillä osoitteessa Mannerheimintie 31 - ihan Proud Optiikan vieressä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti