sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Happy Socks

Tukholman reissulla tarttui mukaani myös jotain muuta karvalakin lisäksi, nimittäin Happy Socks sukkia kaksi paria - olin vaan aivan unohtanut ne ja nyt kun ne tulivat laatikosta esiin niin ajattelin että voisin nämä hauskat sukat teille esitellä.

Sukkia löytyi niin naisille kuin miehillekin - naisille nää sukat on ehkä vähän tavanomaisempia, mutta miehille harvoin löytyy näin värikkäitä ja kuviollisia sukkia. Selkeesti oon huomannut esim Kööpenhaminassa ja Tukholmassa että siellä miesten sukkamuoti on mennyt värikkääksi leikittelyksi. Ystäväni joka asuu Köpiksessä kertoi että siellä ihan pukumiehet käyttää kaikkia hullunkurisia sukkia ja mitä enemmän värejä ja kuvioita niin sen parempi.

Nää Happy Socksit on syntyneet Ruotsissa vuonna 2008 ja siitä eteenpäin niiden kulku on ollut vain noususuhdanteista. Sukkia löytyy jos jonkinlaisia ja niitä kannattaakin käydä enemmän vilkaisemassa osoitteessa www.happysocks.com. Näiden mun sukkien päällä luki ainakin että ne on tehty Turkissa - en tiedä tuleeko kaikki sukat sieltä heille vai tekevätkö he ympäri maailmaa niitä.

Mutta tämmöiset kaks jäi mulle mukaan reissulta nää kuuluu sarjaan nimeltä Dots.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti