sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Sunnuntain Munaraati: Lakupeikko

Nyt alkoi tämän pojan joka keväinen uusien pääsiäismunien testaaminen. Ja ensimmäisenä uutuutena löysin kaupan hyllyltä Lakupeikko pääsiäismunan. Makuna lakritsi & suklaa ja tuote oli oikein hauskan näköinen, niitä näytti olevan varmaan neljä tai viis erilaista käärettä, mutta mä nappasin tän kaikkein mustimman version.

Käärepapereita tutkittuani totesin että suklaamuna on valmistettu Italiassa ja sen on valmistuttanut Alfmix Oy, mutta käärepaperin yläreunassa luki Karkkipussi. Ehkä se on joku markkinointi nimi? Mene ja tiedä. Mutta sitten itse tuotteeseen, joka näytti mielestäni oikein veikeältä kaupan pääsiäismunahyllyssä. Päätinkin siksi testata tämän tuotteen heti ensimmäisenä!

Pakko sanoa että positiivinen yllätys oli kun avasin folion ympäriltä, sillä suklaamuna olikin kaksivärinen! Olin jotenkin ihan varma että sieltä kuoriutuu joku perusmuna joka on kuitenkin pettymys. Mutta ei! Täähän vaikuttaa lupaavalta.

Ensimmäinen haukku... ja tämä poika on myyty. Tää tuote vaan maistui mun mielestä hyvälle, mutta erilaiselle kuin normaalisti pääsiäismunat! Ei juma. Tuli mieleen se Fazerin salmiakkisuklaa mutta hieman miedompana ja ei niin sotkuisena versiona. Tää oli kyllä oli viimeiseen haukkuun asti hyvän makuinen suklaamuna! Erilainen kuin Kinder mutta omassa luokassaan aivan huippu. Menee nyt suoraan mun suosikki pääsiäismunien top 3:seen!

Ja lelu sisällä oli pakattu läpikuultavaan muovimunaan josta pieni miinus kun siitä vähän jo päältäpäin pystyi arvaa mitä siellä on, mutta lelu oli helppo kasata ja siitä tuli ihan hauska. Näyttäis olevan joku lisko joka yrittää pyydystää mehiläistä. Tyhmä lisko, sehän pistää sua suuhun jos sä sen syöt! ;-) Mutta lelu vaikutti suhteellisen laadukkaalta teolta ei mikään höpöhöpö lelu.

Hintaa Lakupeikolla oli 0,75e joka kyllä lunasti täysin hintansa.

Kokonaisarvio:

Ulkonäkö: 9
Maku: 9,5
Lelu: 8
Hinta/laatusuhde: 9

Yhteensä: 35,5/40




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti