keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Tossuvaje täytetty

En tiedä mikä siinä on, mutta jotenkin tulee noita tossuja hamstrattua itselle vaikka edellisiäkään ei oo ehtinyt laahustamaan puhki. Niinpä tässä kävi taas yhtenä kauniina iltana, että eksyin tuonne netin ihmeelliseen maailmaan ja löysin kahdet tossut jotka halusin omakseni oitis kun ne näin.

Ei pitäis mennä mihinkään nettikauppaan silloin kun luottokortit huutaa punaista ja ovat huutaneet jo jonkin aikaa - mutta minkäs teet kun kärsii shoppaholismista. Ostoksia on tehtävä tai muuten masentuu, tai ainakin näin itselleni uskottelen. Mutta samalla myös palkitsen itseäni hyvin tehdystä työstä tai hyvin tehdystä jostain mikä silloin on tapetilla itselle ja kelpaa itselle tekosyyksi. Mutta kuten ystäväni Ville on aina sanonut niin laatuun pitää panostaa, eli itseensä!

Tällä kertaa sitten tosiaan ostin Adidaksen ja Airwalkin tossut. En ole ennen netistä niitä tilaillut, mutta kun oon omistanut kyseisen merkin tossuja useampia pareja niin luotin siihen, että koko tulee oikein jos tilaan saman mikä on ennenkin ollut ja näinhän siinä onneksi sitten kävi. Molemmat istuu jalkaan kuin nakutettu ja aijai kun on mieli virkeä nyt kun on uudet kengät jalassa! Mikä mukavinta niin samana päivänä kun uudet kengät sain ja laitoin tietenkin ne heti jalkaan niin asiakas kommentoi minulle niitä että mun kengät näyttää hyvältä. Tämä jos joku piristi mieltä ja sai ajattelemaan että nää kengäthän oli oikein oiva sijoitus! Lisäksi muuton yhteydessä mä möin kirpparilla varmaan 10 paria kenkiä pois ja lahjoitin varmaan viidet parit eteenpäin kiertoon - eli kenkähyllyssä oli vajausta!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti