sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sunnuntain munaraati: Rölli

Dodii, seuraavaksi pääsiäismunaraadin eteen asteli hirmuinen Rölli. Pirteän näköinen pääsiäismuna kyseessä - lupaavalta vaikuttaa. Avasin kääreet ja sehän näytti aivan samanlaiselta suklaamunalta kuin viime viikonlopun Lakupeikko - mutta tällä kertaa punaisella suklaalla varustettuna. Tutkinkin sitten samantien käärepaperia josta selvisikin, että tuote on myös Alfmixin valmistama ja tehty Italiassa. Eli näyttäisi tulevan samasta tehtaasta ja samalta linjastolta kuin Lakupeikko.

Ensimmäinen haukku ja voi elämä. Kylläpä maistuu äitelän makealle ja pahalle esanssimansikalle. Yök. Makuna pitäisi siis olla mansikka ja kyllähän se siellä on makuna mutta ei kovin hyvänä. En tykkää. En vaan innostu nyt tästä yhtään, söin kyllä loppuun asti, mutta ei jäänyt hyvä maku suuhun. Hieman ehkä jopa rasvainen loppumaku tässä suklaamunassa.

Lelu oli ihan hauska, lyijykynän päähän asennettava temppuilupeli josta varmasti alakoululainen innostuu ja leikkii sillä tunnilla kun kännykkä on takavarikoitu opettajalle. Lelun ideana on koittaa heittää narun päässä oleva kala isosuisen sammakon (?) suuhun.

Tästä ei nyt jääny kovin hyvät vibat tästä munasta, että en jotenkin osaa tätä nyt teille mitenkään hehkuttaa. Ulkonäkö ja lelu oli ihan jees - mutta siihen se sitten jäi.

Hintaa Röllillä oli 0,75e joka oli ihan kohtuullinen...mutta maku oli niin ällö että en ostaisi enää toiste.

Kokonaisarvio:

Ulkonäkö: 7
Maku: 2
Lelu: 7
Hinta/laatusuhde: 3

Yhteensä: 19/40





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti