sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ihan eka blogini.

Tästä se nyt alkaa.

Olen aina ajoittain miettinyt asiaa, että tulisi pistää blogi pystyyn. Jotenkin se on vaan aina jäänyt tekemättä - miksikö? no suurimmaksi osaksi ehkä laiskuuden vuoksi.

Jotenkin elämässäni tapahtuu kuitenkin suhteellisen paljon kaikkea. Tuntuu välillä että näen ja koen mitä ihmeellisimpiä juttuja ja ehkä niistä voisi myös kertoa muillekin.

Kukako olen?

Olen Helsingissä asuva 31vuotias mies ja toimin yksityisyrittäjänä. Lähdin päivälleen 11kk sitten elämään unelmaani ja perustin oman optikkoliikkeeni Helsinkiin. Siitä tulen varmasti bloggaamaan jonkin verran tässä blogissani, mutta se mihin pääasiassa keskityn on kaikki ihmeellisyydet ja mahtavuudet joihin törmäilen kaupoissa, maailmalla ja netissä pyöriessäni. Rakastan shoppailua, tykkään kuluttaa aikaani kiertäen kaupoissa katsoen ja löytäen mitä mahtavimpia tuotteita. Netissä myös tuhlaan aikaani kohtuuttoman paljon etsien mitä ihmeellisimpiä juttuja. Hurahdin myös matkusteluun noin viisi vuotta sitten sen jälkeen sille ei ole meinannut tulla loppua. Tosin tämä yrittäjänä toimiminen on nyt lähes tyrehdyttänyt mahdollisuuteni matkustaa, mutta onneksi töiden puolesta pääsen aina välillä reissuun.
En ole mikään perusjannun näköinen kaveri, lävistyksiä on muutamia ja päälakeani koristaa irokeesi. Keesin väri vaihtuu mielialan ja vuodenajan mukaan - nämäkin tulevat varmasti teille tutuiksi! Kuvassa olevat lasit ovat Booth & Bruce merkkiset ja hankittu liikkeestäni Proud Optiikasta

Tuossa muuten kuva viimeisimmästä näyteikkunastani. Suunnittelen ja toteutan aina näyteikkunani itse, rakastan niiden tekoa! Lähes päivittäin mietin ja ideoin mitä voisin laittaa seuraavaan ikkunaan ja mistä saisin materiaalit jne. Enemmän kuvia edeltävistä ikkunoistani näet tästä linkistä.

Koulutukseltani olen optikko mutta tämän lisäksi olen myös leipuri-kondiittori ja restonomi. Jep. Neljä ammattia, mutta optikkona työskentelen ja se on kutsumusammattini. Aavistuksen pedantin luonteeni ansiosta nautin tutkia ihmisten näköä mutta rakastan myös kehysmuotia todella paljon. Silmälasikehykset ovat eräänlainen intohimoni.

Tällä viikolla lähden torstaina laivalla käymään työmatkalla Tukholmassa - katsotaan mitä kivaa sieltä käsiini tarttuu!

Woah, nyt on elämäni ensimmäinen blogikirjoitus kirjoitettu. Tästä se nyt alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti