perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pakko oli saada...

Tässä Taffel makuhaasteen huumassa oli kuitenkin pakko hankkia muutama tarpeellinen GADGET jota ilman tuntuu ettei oikeasti iPhone tai iPad ihminen voi tulla toimeen.

Ostin nimittäin avaimenperän jossa on USB-kaapeli jolla voi ladata iPhonen tai iPadin mistä tahansa tietokoneesta joka lähimaastosta löytyy. Tää on älyttömän kätevä, koska nyt ei tarvii miettiä reissuun lähtiessä että olikohan se laturi messisä vai ei - kun virtapiuha kulkee aina kotiavaimien kanssa matkassa.

Avaimenperä on kooltaan 4x4cm neliö paksuudeltaan n.0,5cm. Ei siis mikään ihan hirveä mötikkä - mahtuu ainakin mun taskussa kulkemaan hyvin. Toimii myös hyvin eli ei ole oikeastaan mitään valittamista tästä, erittäin tyytyväinen hankintaan olen ja hintaa tällä oli 9,90e.

Lisäksi ostin iPadia varten kosketusnäyttö kynät, toinen on avaimenperä versio ja toinen ihan kunnon kokoinen kynä. Tää luonnollisen kuulakärkikynän kokoinen kynä on hyvä ja helppo käyttää mutta avaimenperäkynä on hieman liian pieni ja hankala käsitellä. Ehkä lapset voivat sitä käyttää? Hintaa tällä tuotteella oli 12,90e. Mutta molemmat hankinnat tuli kyllä heti runsaaseen käyttöön!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti