tiistai 24. huhtikuuta 2012

FURIOUS kuvaukset

Sain tuossa hetkeä ennen kuin nettiin julkaistiin finalistit niin itselleni tiedon, että olen päässyt Taffelin makuhaaste-kilpailussa finaaliin. He pyysivät minua toimittamaan sinne itsestäni valokuvan sekä FURIOUS-sipsilleni sopivan mainospuheen.

Päätin lähteä tähän touhuun täysillä ja lainasin kunnon kameran ja valot ja otettiin ystäväni Villen kanssa FURIOUS-teemaan sopiva valokuva musta. Enhän mä halunnut sinne laittaa mitään kuvaa joka ei kuvasta sipsin luonnetta, sillä tässähän täytyy myös markkinoida itse sipsimakua!

Napsittiin noita kuvia useampia ja tässä on meidän kuusi suosikkia joiden kesken me valittiin sitten Taffelin sivuillakin jo näkyvä kilpailukuva. Laitan jossain kohtaa teille mahdollisesti näytille myös BLOOPERS-kuvia, joissa ei kaikki näyttänyt ihan niin hienolta kuin piti :D Tai joissa oli jotain muuta vikaa vikaa vikaa.

Jos et jo vielä ole käynyt äänestämässä FURIOUS-sipsiä seuraavaksi Taffelin sipsimauksi, niin tee se HETI tästä linkistä: 


Aijuu ja joku kysyi että onko mun ihoa photoshopattu niin vastaus on - EI OLE! :-) Tässä alla näette originaalikuvan (viides kuva) ja siitä näkee että ainoa mitä kuvassa photoshopattiin oli sipsissä oleva pieni tumma läikkä ja paidan pari vaaleaa pistettä :-)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti