torstai 3. toukokuuta 2012

Jääkiekon MM-sälää!

Huomenna ne alkaa - jääkiekon MM-skabat. Ja tämähän on nyt alkanut näkymään jo katukuvassakin... tänään aamulla kun kävelin töihin, niin tulin tietoiseksi siitä että Skoda on aito oikea MM-auto - ajoi nimittäin vastaan sellainen valkoinen Skoda joka oli teipattu täyteen tekstiä joka infosi asian ja katolle oli kiinnitetty kaksi lippuakin liehumaan.

Mutta hienosti on kehitetty kyllä kaikkea MM-sälää meidän kuluttajien hankittavaksi - se mikä itseni yllätti oli, että MINÄ jopa menin hankkimaan sellaista itselleni. Tilasin nimittäin Osuuspankista uuden Visa-kortin Suomen leijona-logolla varustettuna - aijai kun se on hieno. En tilannut sitä kyllä sen takia että MM-skabat on täällä vaan sen takia, että ulkomailla maksaessa uskon kortin herättävän kiinnostusta ja keskustelua. Varmasti joku myyjä kysyy "Are you from Finland?" ja mä voin vastata valmiin repliikin "How did you know that???" ja heittää päälle kysymysmerkki-ilmeen, jeh.

Toinen MM-sälä jota kävin ihan kokeilemassa on Tretornin valmistamat viralliset Leijonan saappaat. Saappaita löytyy niin junnuille kuin aikuisille kokoon 46 saakka. Kumisaappaissa oli miellyttävä fleece-vuori ja olivat ihan venkulan näköiset, mietin jos oisin ostanut ne itselleni - sitten joku järjen ääni sanoi sisälläni että en tule niitä kuitenkaan käyttämään. Jäi sitten ostamatta - mutta ehkä palaan palaan vielä takaisin ostamaan ne, hinnaltaan ne oli 49e (lasten koot oli 35e). Aijuu ja Anttillassa sovittelin näitä.

Yks tuote on suhteellisen varmaa että käyn hankkimassa sen itselleni iloksi, se on Angry Birdsien tekemä Hockey Bird pehmolelu - kyllä se täytyy itselle saada. Kun vain ehtisi jossain välissä sen ostamaan - netistä sen näyttäis saavan GSM-storesta hintaan 20e.





Leijona Visa-korttikuva: https://www.op.fi/portaalikuvat/FI/Sivukansiot/PANKIT/562009/Artikkelit/kuvat/LeijonaVisa.jpg

Tretorn Leijonansaapas kuvat: http://www.tretorn.fi/

Hockey Bird kuva: http://www.gsm-store.com/hockey-bird-pehmolelu-17-cm.html?ad=hintaseuranta&ad_src=hintaseuranta.fi&ad_content=Hockey+Bird%2c+pehmolelu%2c+17+cm&ad_prodid=802726

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti