torstai 5. huhtikuuta 2012

Uudet silmälasit mulle

Mullahan on laseja ollut vuosien varralla aika monet, mutta koskaan aiemmin niissä ei ole ollut voimakkuuksia vaan ne on olleet puhtaasti imagolaseja. Mutta nyt, nyt mun oli aika kokeilla silmälaseja joihin laitoin lähityötä helpottamaan vähän voimakkuutta. Otin testiin ns. nuorisomonitehot eli lasit joissa on alaosassa 0,58 dioptriaa plussaa - tämä ehkäisee silmiä väsymästä kun tekee lähityötä ja katselee kuitenkin kauas samoilla laseilla.

Testilinssiksi otin Piilosetin YoungStyle linssin ja pakko sanoa että nyt kun nämä ovat olleet nenällä neljä päivää - olen erittäin tyytyväinen linssiin. Oli kutakuinkin varma siitä, että mua alkaa yrjöttämään ja keinuttamaan se linssin alaosan voimakkuuden muutos, mutta eipä ole alkanut. Silmälasit tuntui heti ensimmäisestä päivästä alkaen mukavilta - muutama tunti meni kyllä totutteluun, mutta iltapäivästä huomasin jo tottuneeni linssiin. En osaa sanoa vielä onko silmäni levänneemmät nyt, mutta ehkä se selviää ajan kanssa.

Kehykseksi valitsin YvesSaintLaurentin kevään uutukaisen, kehyksen jossa 80-luku kohtaa 2010-luvun. Kehyksessä on loistavasti yhdistetty matta mustaa metallia sekä kiiltävä muovia. Ja tämä yhdistäminen on tehty vielä loisteliaasti siten, että paksumpi muovi on laitettu kehyksen alaosaan ja yläosa on tehty kevyestä metallista. Lasit ovat todella tyylikkäät ja tehty muotitietoiselle kuluttajalle. YSL:n logokin on laitettu hillitysti "piiloon" - se kyllä lukee aisassa mutta niin hennosti, että sen huomaa vasta todella läheltä kehystä katsottaessa.

Täytyy sanoa, että näistä kehyksistä ja linsseistä minä tykkään :-)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti