maanantai 16. huhtikuuta 2012

Vohvelikahvila

Pitäähän sitä Tamperetta nyt vielä vähän puffata - Ojakadun vohvelikahvila! Siinä yksi syy lisää miksi matkustaa Tampereelle. Se on jotenkin semmoinen paikka, että aina kun on mahdollista käyn siellä syömässä vohvelin. Jokainenhan meistä varmaan omistaa vohveliraudan ja tietää kuinka usein sitä tulee käytettyä kotona. Tasan kerran viidessä vuodessa sen jaksaa kaivaa esiin ja tehdä vohveleita, koska ongelmahan on siinä että siitä taikinasta tulee aina aivan liian monta vohvelia - ruokkis koko armeijan sillä määrällä. Ja lisäksi se on sotkuista puuhaa ja selityksiä riittää. Tämän takia ostan mieluummin vohvelini jonkun toisen tekemänä Vohvelikahvilasta niin ei tule myöskään sitä ylensyöntiä harrastettua mitä kotona aina väkisinkin tapahtuu.

Ojakadun Vohvelikahvila Tampereella on se aito ja alkuperäinen vohvelikahvila - Tampereellahan on nyt toinenkin vohvelikahvila johon sisältyy jonkinsortin draamaa. Viime kesänä kuulin, että ihan oikeudessa asti taistelevat tästä asiasta. Ilmeisesti joku entinen Ojakadun työntekijä oli pistänyt uuden vohvelikahvilan pystyyn ja vienyt mennessään myös reseptit Ojakadulta. Voi tätä draamaa - tarina ei kerro miten kaikki päättyi oikeudessa, vai mentiinkö sinne edes.

Mun ehdoton lempparini vohvelitarjonnasta on vuohenjuustovohveli. Se on aivan älyttömän hyvää, vaikka voisi kuvitella että kun laitetaan vohvelin päälle vuohenjuustoa, mansikkahilloa ja kermaavaahtoa niin se ei voi maistua hyvälle, mutta kyllä maistuu! Suosittelen sitä jokaiselle joka on menossa Tampereelle, että käytte testaamassa kyseisen herkun - siihen jää nimittäin koukkuun!

Lisää infoa paikasta ja tuotteista löydät heidän nettisivuilta www.vohvelikahvila.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti