keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

CHAMPION - WOW!

Piti nyt sitten mennä ihan ottaa kuvat teille noista aivan uskomattoman hienoista Carreran Champion Fluoresiini aurinkolaseista. Ei niitä pysty paremmin kuvaamaan kuin kokeilemalla itse tai näyttämällä suuntaa antavan valokuvan. Mutta kyseessä on siis Carreran klassikko malli Champion joka on tehty UV-valoon (black light) reagoivasta fluoresoivasta materiaalista! Eli nämä jos mitkä on suunnattu teille kaikille jotka käytte Ibizalla, Pacifiquessa, Danceteriassa tai missä vaan clubilla ja haluatte näyttää hyvältä!

Noita löytyy kahta sarjaa, toinen on tarkoitettu myös ihan suhteellisen aurinkoisellekin päivällä, mutta toinen malli on oikeasti suoraan bilettäjälle tehty ja korkeintaan dagen efteriä parantamaan. Näiden bilelasien idea on, että niissä on hyvin vaalea linssi ja loistavat kirkkaasti UV:n alla. Vaalean linssin ansiosta pystyt käyttämään niitä clubilla ja näet niiden kanssa kulkea pimeässä - mutta linsseissä on kuitenkin täysi UV-suodatus eli niiden kanssa uskaltaa myös astella auringon allakin, ne nimittäin suojaavat myös silmiä.

Tässä muutamia otoksia näistä kehyksistä - tule ja hae omasi! Hinta on sama kuin normaalilla Championilla - eli bilettäjää ei rankaista!

Ja nämäkin pokat löydät Proud Optiikasta, Mannerheimintie 29!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti