maanantai 2. heinäkuuta 2012

Sinkkupaahdin

Yleensä aina kaikki valmistetaan suurperheitä ajatellen, koska hehän euromääräisesti kuluttavat enemmän - mutta kyllä sinkut todennäköisesti kuluttavat yksilöä kohden enemmän. Nyt kerrankin löytyi jotain, mistä yksin elävä ihminen voi nauttia.

Nimittäin leivänpaahdin joka on tehty vain YHDELLE viipaleelle! Tämä aivan valloittavan suloinen leivänpaahdin ei vie hirveän isoa tilaa keittiösi pöydältä ja mahtuu nätisti myös kaappiin piiloon josta voit nostaa sen esille. Itse ainakin kun paahdan leipää, paahdan vain yhden viipaleen ja toinen puoli paahtimesta hohkaa tyhjyyttään, mutta nyt on koko kapistus käytössä ja tilaa säästyy pöydältä.

Tämä on myös erittäin käytännöllisen kokoinen työpaikallekin - sinne tämän itseasiassa ostin. Itselläni liikkeen takahuone on niin älyttömän pieni, niin jokainen säästetty pöytätila on aina hyvä juttu! Paahtimen on valmistanut OBH Nordica ja sitä löytyi pinkkinä ja mustana. Hintaa tuotteella oli Itäkeskuksen Prismassa hurjat 10e ja laitteella on KAHDEN vuoden takuu. Ei paha investointi ja hyvin pelittää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti