keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Hymyä lenkkipolulla

Lenkkeilyni ei jäänytkään vain yhteen kertaan ja kovaan uhoon, niin kuin olisi voinut luulla käyvän. Ollaan käyty nimittäin nyt useamman kerran 2-3 kertaa viikossa ystäväni kanssa hölkkäämässä Töölönlahtea ympäri ja tavoite on jatkaa tätä koko kesä - oma tavoitteeni on tehdä tästä ihan ympärivuotinen liikuntamuoto. Mutta voihan se toki olla niin, että -20C houkuttaa enemmänkin pysymään sisällä ja keräämään rasvaa kehoon sitä lämmittämään.

Itse olen koittanut laittaa nyt lenkkipolulle hieman hymyä aiheuttavia t-paitoja ja viime lenkkikerralla tämä kyseinen superman-paita aiheutti useammankin vastaan tulevan lenkkeilijän kasvoille muikean hymyn. Mikäs sen hauskemman näköistä kuin ylipainoinen irokeesipäinen lenkkeilijä jolla on päällään paita joka näyttää siltä että sen paidan alta paljastuu henkilön oikea karaktääri - SUPERMAN! Yksi nainen hymyili niin makeasti ja tuijotti minua että ystäväni ihan kysyi "Mikähän tuotakin noin nauratti?" johon vastasin "Taisi nauraa tälle mun paidalle ja mulle".

Katsotaan mitä tapahtuu tänään illalla, kun laitan ehkä Ghostbusterseista tunnetun Marshmallow Man-paidan päälle... se ehkä saattaa aiheuttaa myös muutamia hymyilyjä. Ei lenkkeilyn tarvitse niin vakavaa olla! :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti