tiistai 31. heinäkuuta 2012

KODIN1 takaisin stadiin!

Jeah! Jonkin aikaa sitä saatiin odottaa, mutta nyt torstaina 2.8. Kodin Ykkönen avataan jälleen takaisin Kaisaniemeen tutulle paikalleen! Tää on ollut kyllä meidän keskustassa ja sen liepeillä asuville tuskaista aikaa, kun aina on pitänyt lähteä jonnekin älyttömän kauas hakemaan tavaroita, jos jotain sisustukseen liittyvää on ollut mielessä. Mutta nyt torstaina se sitten tosiaan helpottuu kun Kaisaniemeen avataan jälleen Anttilan Kodin1 tavaratalo kello 10.00.

Netissä on myös tällä hetkellä kilpailu jossa voi voittaa Kaisaniemeen 200e lahjakortin ja voi kurkistaa liikkeeseen ennakkoon pienen youtube-klipin avulla osoitteessa http://avajaiset.kodin1.com/kodin1_avajaiset/#.UBeynaNYWSo  ja kotiin tupsahti vielä joku -30% etuseteli joka on käytettävissä 2.-3.8.2012 yhteen valitsemaan normaalihintaiseen tuotteeseen.

Liike on noin 4000 neliön kokoinen ja kahdessa kerroksessa. Pitää käydä heti tsekkaamassa torstaina että mitä sieltä tällä kertaa löytyy - netin mukaan valikoima on täydellinen Kodin Ykkösen valikoima eli kaikki tuotteet pitäisi löytyä saman katon alta. Jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti