maanantai 16. heinäkuuta 2012

Paluu arkeen

Paluu takaisin reissun päältä on aina sellainen, että jotenkin on samaan aikaan kiva palata kotiin, mutta samalla iskee hirveä loman jälkeinen masennus. Mutta onneksi reissusta jäi sen verran mukavia muistoja, että kyllä niillä jaksaa pitkälle! Lisäksi vielä tänään mulle tulee mun ihana kissani Bea takaisin kotiin ja sen lisäksi vielä pentu nimeltään Cher. Aivan mahtavaa saada uusi perheenjäsen taloon!

Paluumatka Lontoosta sujui lähes kivuttomasti, mitä nyt kerran jouduin ärähtämään metroon mennessäni yhdelle naiselle sekä meinasin polttaa hermoni täysin yhteen avuttomaan kanssa matkustajaan joka ei pyynnöstäni huolimatta ymmärtänyt siirtyä muualle laukuille varatulta paikalta. Kyllä välillä miettii, että miten osa Lontoon metrolla kulkevista ihmisistä ylipäätään selviää edes tavallisessa kotiympäristössä? Vihdoin ja viimein tämä aavistuksen ylipainoinen poika tajusi siirtyä laukkupaikalta pois kun lähes tulkoon työnsin hänet siitä istumaan penkille - siinä sitten huomasin sivusilmällä kun hän kirjoitti kännykällään googleen hakusanoiksi "find girlfriend". Jotenkin tunsin oloni huvittuneeksi.

Uusi ystäväni Swedish Chef matkasi kanssani läpi Heathrown läpivalaisujen ja teimme pieniä ostoksia lentokentällä. Mukaan tarttui kaksi uutta kännykkäkuorta Kermit-sammakko ja Union Jack -kuori. Lisäksi ostin vähän Molton Brownin käsivoidetta ja Cliniquen Happy For Men -tuoksua. Näinpähän myös hienosti brittiläisesti pukeutuneita Lanson shampanjapullojakin, mutta en viitsinyt ostaa kotio happanemaan.

Lentoon lähtöä viivästytti jonkinlainen tekninen vika joka onneksi ei ollut kovinkaan kummoinen vaan saatiin nopeasti korjattua. Lähdimme jo rullaamaan kiitoradalle kunnes käännyimme juuri ennen kiitorataa takaisin kentälle - kapteeni ilmoitti, että oli unohtanut kuitata korjaajan käyneen korjaamassa vian. Joten jouduimme tästä syystä palaamaan ja lähtömme myöhästyi vajaalla tunnilla - mutta onneksi pääsimme lopulta matkaan ja yläilmoissa odotti ihana aurinko! Aurinko, joka ei pahemmin koko loman aikana ollut näyttäytynyt - mutta ainakin voin teille kertoa, että kyllä se vielä tuolla pilvien päällä on, vaikka täällä alhaalla sataakin koko ajan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti