torstai 19. heinäkuuta 2012

Sebastian Clothingissa ALE!

Naapuriliikkeessä Sebastian Clothingissa on alkanut ihan mun huomaamattani ALE! Ja nyt näin lomalta palattuani mikä onkaan parempi tapa päästä eroon lomanjälkeisestä masennukseta kuin shoppailu?!? En keksi parempaa keinoa - tai no ehkä magnumpullo shampanjaa voi lievittää masennusta, mutta mä päätin lieventää tuskaa shoppailemalla Sebastian Clothingissa.

Mukaan tarttui vaikka ja mitä... kaks t-paitaa ja kaks pikee paitaa! Jee! Ja ihan älyttömän hyvässä alennuksessa vielä. T-paidat oli nyt 15-25e kpl kun normaalisti ovat olleet n.25-35e. Ihan jees, sopii mulle!

Ja pikeepaidat oli 45e/kpl ja normaalisti ne on olleet n.65-70e! Mä ostin yhden Fred Perryn pikeen - ihan sen peruspikeen mustana ja sit ostin Thor Steinarin pikeen. Thorista laitan teille tähän vähän kuvia, koska se on musta ihan törkeän hieno. Selässä hieman enemmän asennetta sisältävä prätkän kuva ja edessä koristaa pääkallo - hieno on! Ei voi muuta sanoa. Täytyykin varmaan laittaa tää päälle jo heti kun seuraavan kerran ulos lähden, nyt vaan on niin kauheen flunssainen olo, että saattaapi käydä niin että menee koko viikonloppu sängynpohjalla mustaherukkamehua juoden.

Mutta nyt kaikki tutut ja tuntemattomat kundit, menkäähän käymään osoitteessa Mansku 31, Sebastian Clothing! Mukaan toki saattaa jäädä teillekin aika paljon ostettavaa - eiköhän pidetä talous pyörimässä! Ja muutenkin, miksi aina mennä johonkin isoon ketjuun ostoksille kun pienistä liikkeistä saat semmoisia vaatteita joita ei ihan joka jantterilla tule vastaan kadulla! Voin vain lämpimästi suositella pistäytymään naapurissa Sebastian Clothingissa!

Ja kun kerta hoodeilla liikut niin poikkeahan täällä Proud Optiikassa tsekkaa mun aurinkolasit - ne on nimittäin nyt niin isossa ALESSA että hirvittää! Oikeesti jopa -70% alennus tän kesän malleista - pakko vaan "päästä eroon" niistä. Tule ja osta. Nyt.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti