perjantai 6. heinäkuuta 2012

Korkkarit kattoon Lontoossa

Ensimmäinen päivä Lontoossa takana ja mitä tänään tein - no ihastelin KORKKAREITA! Ei jumaliste. Nyt löyty niin hienot korkkarit että melkein kävelin liikkeeseen sisään kysymään että "What is your biggest size of that high heel on that window?" :D Aivan mahtavia korkkareita joka paikassa, kyllä naisten kelpaa olla täällä Lontoossa!

Tuli sitä toki sitten soviteltua myös ihan oikeasti itsellekin kenkiä. Käytiin pyörähtämässä mm. tuolla Harvey Nicholsilla eli Patsyn ja Edinan tavoin Harvey Nicksillä. Sieltähän löytyi muun muassa Louboutinin TÖRKEÄN hienot kultaiset piikkejä täynnä olevat kengät... Hintaa kyseisillä kengillä oli vaan vaivaiset 825£ - jäin vielä hetkeksi harkitsemaan niiden ostoa ;-)

Mutta ne korkkarit jotka jäi siis oikeasti mun mieleen oli törkeen hienot mustat kengät joissa sininen kärki ja korkkarin piikki oli Swarovskin kristallein koristeltu Union Jack! MAHTAVAT. Ehkä käyn vielä kerran niitä tällä reissulla kattomassa - kyllä naisille tehdään kaikkea kivaa täällä Lontoossa! Mutta on täällä miehillekin - näyttäis siltä että ihanat 90-luvun purjehduskengät eli purtsarit tekevät paluun!

Tässä tämän päivän kenkäsatoa, ENJOY!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti