perjantai 3. elokuuta 2012

Finnkino yllätti uudistuksella

Olin menossa leffaan kaverin kanssa ja huomasimme lippuja varatessa uudistuksen joka miellytti meitä. Sillä nykyään pystyy leffalipun maksamaan netissä paperisella sarjalipulla! Lipusta täytyy syöttää vain siinä oleva sarjanumero sille osoitettuun kenttään ja tämän jälkeen lippu on lunastettu ja sarjalippu katsotaan käytetyksi. Tämän jälkeen vain tulostat liput itsellesi ja voit lähteä leffaan.

Eli tämähän tarkoittaa sitä, että enää ei tarvitse juosta tuntia ennen varauksen umpeutumista lunastamaan lippuja paperisilla sarjalipuilla vaan voit hoitaa sen kotoa käsin ja voit rauhassa lähteä leffaan. Ainoa mikä tietty nyt täytyy jatkossa muistaa - ei kannata antaa omia leffalippuja vieraisiin käsiin, sillä siitä kun kirjoittaa koodin muistiin niin padapimpadapum leffalippu onkin käytetty. Ja sama täytyy myös muistaa jos joku kaupittelee leffalippua jossain - se saattaa hyvinkin olla jo kerran käytetty etkä näin ollen pääse sillä enää mihinkään leffaan. Eli pidähän lipuistasi huolta.

Onhan siellä Finnkinolla toki muitakin ominaisuuksia, mitä ei varmaankaan moni ole huomannut kuten leffaeväiden osto. Jos ostat combot etukäteen netistä saat niistä muistaakseni euron verran alennusta mikä on ihan mukava alennus niin pienestä ostosta.

Lisäksi yksi asia jota Finnkino ei oikein tuppaa enää mainostavan mitenkään on Plussa-keskiviikot. Kuinka moni muistaa että joka viikon keskiviikkona pääset leffaan Plussa-setelillä? Eli sillä setelillä jonka olet saanut kun olet plussakorttiasi käyttänyt tarpeeksi. Eli käytännössä viiden euron arvoisella lipulla voit mennä katsomaan esim 12e maksavan 3D elokuvan - aika hyvin etten sanoisi. Samaisena keskiviikkona voit myös plussa setelillä ostaa kavericombon - tätäkään he eivät hirveästi näytä mainostavan. Miksi mainostaisivatkaan, sillä tää tarjoushan on vaan niin halpa, että ei tästä heille mitään voittoa jää. Veikkaanpa villisti että Plussa-seteleistä aiheutuvat käsittelykulut syövät kaiken siitä tulevan tuoton, mutta ehkä tää onkin vain ystävällinen teko Finnkinolta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti