perjantai 8. kesäkuuta 2012

Thor Steinar -rotsi

No tulipas sitten tehtyä heräteostos tuossa postireissulla - näin nimittäin viereisen liikkeen Sebastian Clothingin ikkunassa roikkuvan ihan törkeen hienon kesärotsin! Ei siinä auttanut muu kuin painella liikkeeseen samantien sisään ja napata henkarista oikea koko ja pukea päälle.

En oo varmaan KOSKAAN ostanut mitään takkia näin nopealla päätöksellä, mutta kun vetäsin vetskarin kiinni tiesin että tää takki on mun. Siinä oli kaikki värit kohdallaan ja tykkään ihan älyttömästi! Ei pettänyt Thor Steinar tälläkään kertaa. Hintakaan ei ollut paha 94,90e ja pitäähän sitä joskus itseään hemmotella - aamulla kävin parturissa, eilen illalla sain uudet silmälasit ja nyt tää rotsi. Olkoot nää kaikki kolme mulle itselle palkkio hyvästä työstä ja viinattomasta vuodesta - joka tuli muuten täyteen 5.päivä! Jee! Vuosi ilman viinaa - whup whup!

En voi muuta kuin suositella teille kaikille miespuolisille lukijoille, että käykäähän vaateostoksilla ollessanne tuossa Mannerheimintie 31:ssä sijaitsevassa Sebastian Clothingissa katsomassa mitä heillä on tarjottavana! Sieltä nimittäin löydät astetta enemmän asennetta omaavia vaatteita!

Kuvassa mulla nyt sitten näkyykin kaikki kolme uutta - aamulla leikattu uusi keesi, uudet NTW-bambukehyksiset silmälasit sekä uusi Thor Steinarin rotsi. JEI! Aijuu - ja mun tukan leikkas taas Hair By Niina teamin tytöt!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti