maanantai 18. kesäkuuta 2012

Eila - lohkeava jogurtti

Tuotetestaus taas kyseessä, mutta ennen kuin sanon mitään itse tuotteesta niin pakko puuttua tuohon nimeen. Kuka ihme keksi että laktoosittomat tuotteet on nyt Valiolla nimetty tuoteperheen EILA-alle? Ymmärrän kyllä, että se tulee selkeästi sanoista Ei Laktoosia, mutta silti, EILA? oikeesti, miksi? No samapa tuo, mutta nyt kun sen vielä liittää yhteen tuotteen Lohkeava jogurtti niin ei voi muuta tulla mieleen kuin että Eilalta lohkeaa. Noh katotaas lohkesko.

Ostin sekä mustikan että raparperin makuisen lohkeavan jogurtin ja mietin jo nimestä, että mitähän ihmettä tuo tarkoittaa. Ajattelin että ehkä se on jotenkin viilimäinen tai jotain vastaavaa ja näinhän se itseasiassa oli. Tuote oli rakenteeltaan hyvinkin viilin ja rahkan välimaastosta - mutta silti jogurtin makuinen. Tai oikeastaan rahkaisenjogurtin makuinen. Mutta maku oli siis erinomainen kummassakin lohkeavassa jogurtissa! Ja se oli jotenkin mukava syödä kun sen sai lusikoitua sellaisina palasina suuhun - itseasiassa ihan hauska tuote.

Uskoisin että tätä tuun ostamaan useamminkin, mutta hinnaltaan tää toki on kalliimman puoleinen. Yksi jogurtti maksoi jotain 0,88e - varmaan halvempaa olisi  jos sitä saisi myös laktoosillisena versiona. Katsotaan kuinka Eilan lohkasut lähtee myymään että tuleeko tälle tuotteelle kuinka pitkä elinkaari, itse toki toivoisin että tää pysyis valikoimassa sillä tää oli mukava uutuus! Suosittelen! Hyvä herkku jälkiruuaksi, välipalaksi tai muuten vaan piristämään kesäiltaa. Mums.

Näiden kahden testaamani maun lisäksi saatavilla myös sitruunan makuinen sekä lohkeava luonnonjogurtti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti