tiistai 26. kesäkuuta 2012

Berliinin terveiset

Hieman nyt on ollut taukoa bloggaamisessa kun näin kesällä tulee tehtyä kaikenlaista... tulipahan sitten käytyä viettämässä juhannusta Berliinissä! Terveisiä sieltä siis!

En paljoa ehtinyt ostoksia tekemään, vaikka yleensä harrastan niitä aina kuin mahdollista. Ainoat mitä koko reissulta ostin olivat Adidaksen törkeen hienot tossut sekä lentokentältä aivan älyttömän suloisen...ööö...mikähän toi muuten on? Toi on joku tommoinen levy...en tiiä mikä sen funktio ees on, mutta se näytti jotenkin multa. Taulun teksti Berlin Liebt Dich (Berliini rakastaa sinua) ja kuvassa yössä yksin vaeltava nalle jotenkin näytti niin multa, että pakkohan tuo oli itselle ostaa. Ajattelin, että käyn ostaa jostain askartelukaupasta magneettia ja teen siitä jääkaappimagneetin - musta se ois aika hieno sellaisena.

Tossut ostin Boyz 'R' Us-liikkeestä jossa oli yrittäjänä aivan äärettömän suloinen n. 60v nainen Anna. Anna oli käynyt monta kertaa Suomessa ja oli tulossa jälleen kesällä Suomeen. Turistiin pitkät pätkät ja kerroin hänelle kuinka minulla on oma liike Helsingissä ja hän lupasi tulla käymään jollakin tulevista reissuistaan - käyntikortitkin vaihdettiin :-) Pitäähän sitä omaa yritystään muistaa promota aina missä kulkee!

Mutta eiköhän tässä nyt ehdi taas vähän bloggailee kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta! Mutta näin kesällä saattaapi tulla päivityksiä hieman harvemmin kuin talvikaudella! :-)

Berlin Liebt Dich!

Tossut, heja sverige!

Saksalaista light-colaa sitruunalla maustettua

Italian style Wiener Schnitzel ravintola Elefantista

Vili aamupalalla :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti