torstai 7. kesäkuuta 2012

SUPERDRY-kehykset

Va-va-voom sanon minä, nyt nimittäin saapui Proud Optiikkaan pitkään odotetut Superdry-kehykset! Ja ne on niin hienoja että pakko melkein ostaa tuosta itselle yhdet käyttöön.

Kehykset on siis Englantilaisen Superdryn ensimmäinen mallisto, aiemmin vaatteillaan tunnetuksi tullut merkki lanseerasi reilu puoli vuotta sitten markkinoille silmälasi- ja aurinkolasimalliston. Ja nämähän vietiin heti käsistä! Minäkin tilasin tuotteet jo kolme kuukautta sitten ja jouduin odottamaan näinkin kauan sillä mallit loppuivat valmistajalta samantien. Mutta nyt ne on täällä Proud Optiikassa ja hienolta näyttää!

Se mikä tekee kehyksistä erityisiä on asetaatin paksuus, kehyksissä on käytetty 1mm paksumpaa asetaattia kuin normaaleissa muovikehyksissä - kuulostaa varmaan pieneltä tuo 1mm, mutta kehyksissä sen eron huomaa. Superdry-kehykset ovat huomattavasti jämäkämpiä ja stydimpiä kuin normaalit muovikehykset ja tämä tekee niistä erityisen haluttavia!

Superdry-kehykset ovat tyyliteltyjä taideteoksia kaikki! Jokaiseen kehyksen yläosaan on mikrokaiverrettu teksti Superdry ja sitten ne heidän logostaankin tunnetut japanin kieliset kirjaimet. Kehyksiä on tehostettu myös mielettömillä yksityiskohdilla kuten nahkalla, bambulla ja mattaharjauksella. Superdry Officer malli valittiin myös juuri vuoden kehykseksi! Tästä syystä tätä mallia ei vielä saatu Suomeen, koska sen kysyntä varmasti triplaantui voiton myötä.

Ja kaiken kukkuraksi Superdryn kehykset toimitetaan upeassa puisessa rasiassa! Rasia ei ole ehkä kaikkein käytännöllisin kotelo silmälaseille - mutta voit käyttää koteloa hyvin esim penaalina, säilytysrasiana tai muuten vaan sisustuselementtinä kotonasi.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti