keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Hölkäten kesäkuntoon 2015?

Viime lauantaina se tapahtui - kokeilin TANKOTANSSIA. Kyllä. Tankotanssia - minä - tankotanssia. Huh. Se oli kyllä kokemus ja varmasti näky kun tämmöinen virtahevon kokoinen mies yrittää hyppiä kuin mikäkin ylipainoinen sammakko siihen tankoon kiinni. No eihän siitä tullut mitään, tai juurikaan mitään - tuli siitä kädet ja kylki kipeeksi näköjään melkein viikoksi. Vieläkin sattuu välillä tietyt ihan yksinkertaiset käsien liikutukset. Ei tullut musta siis stripparia, mutta kaikkea pitää ainakin kerran kokeilla.

Mutta tästä lauantaisesta sadistisesta tanssikokeilusta innostuin kuitenkin aloittamaan jälleen rakkaan harrastukseni lenkkeilyn. Kävinkin heti maanantaina lenkillä ja tarkoitus on mennä nyt tänään keskiviikkona uudestaan lenkille. Suunnitelma on käydä kolmesti viikossa aluksi lenkillä sitten lisätä joko yksi kerta sinne lisää per viikko tai pidentää lenkkiä. Ja tavoitteena on pudottaa siis painoa ja kasvattaa kuntoa. Sellainen 10kg sais lähteä, sen verran vielä on koulunaikaisia kertyneitä kiloja jäljellä. Nimittäin aloittaessani optikkokoulun painoin 70kg ja ensimmäisen vuoden jälkeen painoin 87kg - 17kg vuodessa! Aika hyvin etten sanois. Koulun loppuessa paino olikin hiljaa hiipinyt tuonne 94kg nurkille ja siinä vaiheessa tuli herätys mulle jälleen, että nyt täytyy tehdä jotain. Viinanjuonnin lopettamisen myötä paino tippui 10kg ihan itsestään ja nyt ollaankin siinä 83kg tietämillä.

Katsotaan mikä tilanne on kesän jälkeen jos lenkkeilyä jaksan niin josko paino olis pudonnut edes seiskalla alkavaan lukemaan - sekin olis jo hyvä startti. Ja nythän ne avasivat sen Baanan tonne keskustaan, sitäkin vois käydä kokeilemassa joku päivä - mutta se lienee enemmänkin suunniteltu fillaristien käyttöön.

Aijuu ja tänään on Jaken synttärit - ONNEA JAKKE! Jakke on yksi mun vakkarilukijoista jonka tiedän :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti