sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

ED with extra BITE!

Näin energiajuomien suurkuluttajana olihan tuo ED:n uutukainen testattava. Yleensä juon kerran päivässä ED:n Lemon Lightin joka ei maistu tavalliselle energiajuomalle, jotenkin tavallinen energiajuoma sopii vain juotavaksi vodkan kanssa tai sitten Jäger-bombina! Josta herahtikin juuri vesikielelle että jos nyt aloitan taas viinan juonnin silloin tällöin, niin yks jekkupommi on kyllä pakko juoda - on se nimittäin vain niin hyvää.

Mutta palatakseni tähän uuteen EDiin jota mainostetaan sanoilla "with extra bite" niin pakko sanoa että tässä juomassa ole kyllä mitään purasua. Tää ei maistu oikeastaan yhtään miltään, menee suoraan kyllä huonoimpiin energiajuomiin... ehkä se puraisu on sitten kofeiinin määrässä tai jossain, mutta mainonnasta jotenkin ymmärsin että se olis myös tän juoman maussakin.

Kaloreita tässä ei ole hirveästi vain 9kcal per 100ml - mikä sinänsä on kyllä hämmentävää kun juomia myydään nimellä ENERGIAjuoma ja sitten ne ei sisälläkään energiaa yhtään vaan piristeitä. Eikös näitä voitaisi alkaa kutsumaan enemmänkin piristejuomiksi tai vastaaviksi kun energian kanssa näillä ei oikeasti ole kyllä mitään tekemistä.

Huono oli kokemus mutta eipähän tätä tartte toista kertaa ostaa ja maistaa. Ei siis tullut multa kovin suurta hehkutusta tälle - pidättäydyn jatkossakin ED Lemon Lightin kannattajana, joka muuten on pullossa eikä tölkissä kuten tämä lisä puraisu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti