keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

ArtVisio-piilolasit - ihan must juttu!

Jos oikeasti haluat muuttaa silmiesi väriä niin tee se oikein. Piilolaseja on jos jonkinlaisia kaupoissa myynnissä ja värillisiä löytyy vielä enemmän. Mutta suurimman osan värillisten linssien ongelmana on niiden totaalinen luonnottomuus. Toki jos olet emo/anime/manga-nuori niin sitten varmasti haluatkin saada täysin sarjakuvamaiset silmät - mutta moni haaveilee enemmänkin luonnollisista silmien väristä.

Tähän luonnollisten väristen silmien tavoitteluun on yksi oikea ratkaisu ja sen nimi on ARTVISIO! Nämä linssit värjätään käsityönä Suomessa ja niillä saadaan silmä näyttämään luonnollisesti kyseisen väriseltä. Linssit eivät muuta niin rajusti silmän väriä kuin päälle värjätyt vaan oman silmän iiriksen sävyerot tulevat esiin myös linssin läpi. Mutta kyllä näillä siis saa sinisilmäisen täysin ruskeasilmäiseksi - mutta ei valitettavasti toisinpäin.

Linssit valmistetaan äärettömän laadukkaalle silikonilinssille ja ovat kuukausikäyttöiset. Oikealla huollolla ja putsauksella pääset siis nauttimaan uuden värisistä silmistäsi koko kuukauden verran!

Hankin juuri itselleni ruskeat linssit kesäksi niin saan hieman lisää potkua katseeseen - mutta testasin myös sinistä jolla sain oman siniharmaan silmäni syvemmän siniseksi. Tässä muutama kuva silmistäni linsseillä ja ilman.

Tule käymään Proud Optiikassa niin sovitetaan mikä väri on sinulle paras ArtVision viidestä mahtavasta väristä! Värivaihtoehtoina ovat turkoosi, sininen, vihreä, ruskea ja oranssi! Ja ArtVisio linssit saat siis voimakkuuksilla!

Tässä mun oma silmä, ilman linssiä

Ruskean ArtVisio linssin kera

Sinisen ArtVisio linssin kera


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti