maanantai 14. toukokuuta 2012

Langattoman netin blokkaava tapetti

Kaikkea ne suomalaiset keksii, nimittäin Ahlström on nettitietojen mukaan tuomassa ensi vuonna markkinoille langattoman wifi-verkon blokkaavan tapetin. Tapetin idea on, että asunnossasi oleva netti ei mene seiniäsi kauemmaksi eikä näin ollen ole naapureiden käytettävissä vaikka unohtaisitkin salata sen asianmukaisesti. Lisäksi tapetin luvataan toimivan myös toisinpäin, että omaa asuntoasi ei tule "häiritsemään" muiden kämppien langattomat netit.

Tää vaikuttaa jokseenkin mielenkiintoiselta tuotteelta, nähtäväksi tosin jää, että miten se käytännössä toimii. Heikentääkö se signaalin kuuluvuutta asunnon sisällä olevien huoneiden välillä vai onko sillä siihen mitään vaikutusta. Kerrostaloasuntoon tämä tuote on varmaan ihan haluttua kamaa, koska itseläkin vapaita nettejä näkyy yli 20kpl ja toki ne varmasti jotenkin häiritsevät omaa tietoliikennettäni.

Ahlströmin omilta sivuilta www.ahlstrom.fi en tietoa tästä tuotteesta löytänyt, mutta muista blogeista tästä on nyt kuhistu parin päivän ajan. Tässä pari nettikuvaa tuotteesta.


Kuvat: http://www.geekosystem.com/wi-fi-blocking-wallpaper/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti