tiistai 29. toukokuuta 2012

None The Wiser Bambu-kehyksiä!

Nyt ne saapui Proud Optiikkaan - mitä jo hetken aikaa on ehditty odottamaan. Kokonaan bambusta valmistettuja kehyksiä Australialaiselta None The Wiser (NTW) merkiltä!

Kehykset ovat kevyitä, eivät allergisoi ja ennen kaikkea ekologisia! Bambua kasvaa päivittäin lähes riesaksi asti ja siksi siitä on kehitetty mitä erikoisempia tuotteita. Yksi bambu saattaa tuottaa elonsa aikana jopa 15km raaka-ainetta eli bambukeppiä. Päivässä bambu kasvaa keskimäärin pituutta lisää 60cm, mutta on myös raportoitu 100cm päiväkasvusta!

Kehykset valmistetaan käsityönä kiinalaisesta bambusta ja saranat ovat saksalaista terästä. Tule tutustumaan ja kokeilemaan äärettömän miellyttäviä kehyksiä ja aurinkolaseja! Näillä kehyksillä erotut joukosta - eduksesi!

Ainoa mainittava huono puoli tässä materiaalissa on, että sitä ei pystytä juurikaan säätämään asiakkaalle - eli kehyksen on istuttava kasvoille hyvin jo sovitusvaiheessa. Toisin kuin esimerkiksi muovikehyksissä kehystä voidaan lämmöllä jälkeenpäin muokata, mutta bambuun lämpö ei pahemmin vaikuta.

Tule tutustumaan pian malleihin sillä näitä ei riitä kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti