maanantai 14. toukokuuta 2012

Vattu

Löytyipäs hieno limpparipullo nimeltään Vattu. En ole kyllä aikoihin nähnyt mitään näin tyyliteltyä tuotosta kotimaan markkinoilla. Tässä on selkeesti panostettu tuotteen ulkonäköön ja tehty sitä haluttavan näköinen. Pullossa ja sen designissa on jotain kivaa 70-lukuisuutta joka tekee siitä hyvällä tavalla retron, mutta kuitenkin nykyaikaisen.

Jotenkin tää tuote on ulkoisesti äärettömän onnistunut. Esimerkiksi hieno yksityiskohta on tuotteen viivakoodi joka ei ole tavallinen tylsä viivakoodi vaan siitäkin on tehty osa ulkoasua. Pullon korkki oli hauskasti valkoinen - joka valitettavasti unohtui valokuvata.

Ensimmäinen ajatus tuotteen mausta oli, että se maistunee varmaan samalla miltä maistui 80-luvulla ollut Disney-limppari (olikohan siinä muuten Hessu Hopo vai Aku Ankka kuvana? kuka muistais?), mutta maku ei ollutkaan niin makea. Tuote oli selkeästi enemmän aikuisille suunnattu kuin lapsille. Maku oli ihan hyvä - ehkä hieman laimeahko. Mutta kuumana kesäpäivänä tää tuote on varmasti virkistävä alkoholiton vaihtoehto ainaisille sokerisiidereille - piti muuten ensihörpyn jälkeen äkkiä tarkistaa, että olihan tää varmasti limppari eikä siideri, kun pullon ulkoasuun oli niin kovasti satsattu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti