perjantai 25. toukokuuta 2012

Saapasjalkakissa - Puss In Boots 3D

Ou ja Jee - posti kantoi äsken mulle Saapasjalkakissan (Puss In Boots) 3D Bluray-levyn. Löysin nimittäin www.play.com sivustolta tämän jo suomenkielisellä äänellä ja tekstitykselläkin varustettuna olevan version vaikka esim CDON:n sivuilla tämän ilmestymispäivämääräksi on merkitty 20.6.. Mutta enhän mä sinne asti jaksa odottaa joten hetihän tää oli itselle saatava.

Ja mikä parasta, tässä versiossa on siis erillinen DVD, Bluray, Bluray 3D -levyt sekä vielä Digital Copy. Ihan mieletöntä - voin siis hyvillä mielin luovuttaa DVD-version siskoni lapsille, koska menin omin tahdoin heiltä nappaamaan Leijonakuninkaan Bluray version itselleni (heillä kun ei vielä Bluray-soitinta ole).

Leffan olenkin jo nähnyt kyllä leffateatterissa ja voin sanoa että kyseessä on hauska elokuva niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin. Ja 3D vaan toimii huomattavasti paremmin animaatioissa kuin oikealla kuvalla tehdyissä leffoissa. Animaatioiden kohdalla leffoista saa vähän enemmän irti 3D:nä mitä mielestäni ei taas aina tapahdu näyteltyjen leffojen 3D-versioissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti