maanantai 7. toukokuuta 2012

Nälkäisenä ruokakaupassa

Tänhän nyt tietää jokainen ettei nälkäisenä saisi mennä ruokakauppaan - no minä kuitenkin menin. Ja nyt sitten tuli ostettua vaikka ja mitä heräteostosta, varsinkin kun kävin vielä isossa uusitussa Tammiston Citymarketista.  Täytyy antaa kyllä sille kaupalle hyvät pisteet sillä valikoima oli ihan mieletön oikeastaan jokaisella osastolla ja paikasta oli tehty selkeästi nykyaikainen kauppa.

Ihan sellaisena pienenä hienoutena voisin mainita esim hedelmä- ja vihannesosaston vaa'at jotka TUNNISTAA hedelmän/vihanneksen kun laitat sen siihen vaa'alle! Siis KYLLÄ laitoin kurkun siihen niin vaa'an näyttö ehdotti mulle että kyseessä on joko kurkku, kesäkurpitsa tai vihreä paprika! Painoin kosketusnäytöltä kurkkua jonka jälkeen sain kaksi vaihtoehtoa että oliko kotimainen kurkku vai avomaakurkku ja painoin että kotimainen ja TADAA! - hintalappu tulostui. Ihan mieletön vekotin, mutta varmasti aiheuttaa jos jonkinlaista hämmennystä ja hyperventilaatiota osassa kuluttajia jotka eivät kovin paljoa teknisiä laitteita ole käyttänyt... Mutta kyllä oli hieno vekotin!

Kaupasta tuli oikeesti nyt hamstarttua jos jonkinlaisia uutuuksia, että täytyy ihan laittaa niitä vähän enemmän esille täällä blogissa - ehkä pilkon ne erillisiin lukuihin niin pääsen vähän arvioimaan tuotteita teille uskollisille lukijoille paremmin!

Eli kohta lisää juttua tiedossa pistän tämän nyt vain näin esikatselmuksena tulemaan... mutta luvassa mm. suklaa kermavaahtoa, päärynä-kinuski siideriä (KYLLÄ, KINUSKI! mutta kyseessä alkoholiton sidukka) ja sinihomejuusto-vohvelipalleroita. Nyt täytyy vaan syödä ensin tässä välissä, ennen kuin tää nälkä käy sietämättömäksi, njam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti