sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sunday Hamburgers

Laitetaas lisää reseptiä tänne - tää nyt ei niin kovin kummoinen ole tai vaativa, mutta joku uusavuton voi tästäkin ehkä hyötyä jotenkin? Tämä on siis äärimmäisen helppo versio hampurilaisesta - vaikka pihvi tehdäänkin itse. Mutta tähän pihviin ei esim laiteta mitään jatkeaineita, tää pihvi on pelkkää lihaa niinkuin se kunnon hampurilaisessa kuuluukin olla.



Sunday Hamburgers 2 hengelle

400g jauhelihaa
mausteita (Rainbow Beef&Chef)

2kpl chiabatta sämpylää (paista ohjeen mukaan tai osta paistettuna)

salaattia
Felix maku-kurkkuja
Felix sinappikurkkusalaattia
Auran kurkkumajoneesia
Parmesan-lastuja


1. Sekoita jauhelihaa hyvin ja lisää siihen mausteita. Esimerkiksi Rainbown Beef&Chef-myllyssä on hyvä miksaus mausteita tähän pihviin, itse maustoin pelkästään sillä. Sekoita jauhelihaa mausteineen niin pitkään että jauhelihasta alkaa tarttumaan rasvaa kipon reunoihin.

2. Jaa jauheliha kahtia ja muotoile pihveiksi. Paista parilalla/grillissä/pannulla - itse paistoin grillissä 5min yhteensä.

3. Halkaise leipä ja täytä se esimerkiksi näin: pohjalle Auran kurkkumajoneesia ja siihen päälle maku-maustekurkkuviipaleita. Sitten salaattia jonka päälle lämmin pihvi. Pihvin päälle vielä parmesanlastuja. Voitele kansi sinappikurkkusalaatilla ja laita kanneksi.

4. Nauti hampurilainen jääkylmän limukan kanssa.

BON APPETIT.

(c) Esa Ylikelloniemi













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti