keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Braun Oral-B Triumph 5000

Menin sitten ja hankin itselleni vihdoin ja viimein sähköhammasharjan - ja kyselinkin hiukan kavereilta ja hammaslääkäreiltä, että millainen vekotin sitä kannattais ostaa ja kaikki suositteli Braunin uusinta Oral-B Triumph 5000:sta.

Sain sen sitten eilen hammalääkärillä käymisen yhteydessä ja nyt se on sitten siitä asti ollut latauksessa - sitä nimittäin piti ladata alkuun 24h jotta akku täyttyy kunnolla ja saa maksimaalisen tehonsa. Tänään illalla olis sitten tarkoitus ekan kerran testata kyseistä harjaa, että millainen se on.

Vähän jänskättää kun siinä on se sellainen smart guide joka opastaa mua koko ajan, että oonko pessyt tarpeeksi pitkään hampaita ja kertoo painanko liian lujaa jne. Saas nähdä miten tää poika pesee hampaat - illalla se selviää mitä mieltä toi laite on mun pesutavasta.

Mukana tuli teline jossa hammasharjaa voi säilyttää vessassa sekä matkakotelo jossa itse varsi ja pari erilaista vaihtopäätä kulkee mukana reissussa. Pakkauselosteessa kerrottiin, että Triumph 5000 toimii yhdellä latauksella 10 päivää kun sitä käytetään kahdesti päivässä 2min kerrallaan, eli onnistuu myös pidempikin reissu tuolla harjalla ilman että messissä on latausvälineet. Lisäksi paketissa oli mukana minidvd jolla pystyy katsomaan ilmeisesti opetusvideon siitä miten harjaa käytetään - mietin vaan että miten tuon minidvd:n työnnät iMacin kyljestä sisään? et varmaan mitenkään. Mukana oli myös varmaan viis erilaista harjaspäätä joilla pääsee testailemaan hampaiden pesua - jee.

Pitää myöhemmin kertoa teille kuinka hyvä tää sähköhammasharja sitten käytännössä oli, sillä nythän mä en oo vielä päässy sitä ees testaamaan. Enkä saanu ny kuviakaan esi harjoista, kun menin eilen viemään ne kotiin ja tää varsiosa jäi tänne töihin mulle vaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti