keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Lady Gaga Fame Perfume

Uijuijui, joku varmaan pitää kyllä mua ny hulluna kun näin miehenä menin ja ostin itselleni Lady Gagan uutuus tuoksun Fame:n! Mutta kun näin kadulta mainoksen, niin pakkohan se oli käydä haistamassa. Ja näin Gagan fanina niin olihan se pakko itselle myös ostaa.

Tuoksu oli nimittäin aika miellyttävän tuoksuinen, hieman tuli mieleen Escadan kesätuoksut. En ole ammatiltani mikään parfymööri joten en osaa teille kuvailla tarkemmin että mitkä tuoksut sieltä tulee esille, mutta netin mukaan tuoksuina toimii ainakin aprikoosi, sahrami ja hunaja.

Pullohan on muodoltaan vähän kuin munakoiso ja netissä on myös osa Gaga faneista alkaneet kutsumaankin sitä nimellä Eggplant :-)

Se mikä tässä tuoksussa on jännää niin neste on MUSTAA! Mutta iholla sitten kuitenkin ihan läpinäkyvää - itse tässä toki mietin, että kuinkahan hienosti tää tuoksu mustaa sitten menemään sen valkoisen asun?

Alunperin luulin, että tuoksu on tehty Pariisissa, koska joka paikassa luki From Haus Laboratories in Paris - mutta tarkempi purkin tutkiskelu antoikin sitten ilmi, että tuote on valmistettu Espanjassa. Alejandro! Mutta juu, tuoksu on mielestäni aika ihana naisten tuoksu, harmi ettei tästä tehty miesten versiota... mutta eiköhän tämä mene helposti ystäviemme Jutan ja Paolan käyttöön tässä vuosien saatossa!

Tuoksua löytyi kolmessa koossa 20ml (vai 30ml), 50ml ja 100ml. Hinnat vaihteli 29,90-59,90e välillä.






2 kommenttia: