keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kanapastaa

Tässä taannoin joku pyysi mua laittamaan lisää ruokaohjeita blogiini, niin nyt kerrankin ajattelin kirjoittaa äsken tekemäni kanapastan ohjeen teille ylös.

Kanapastaa 2-3 hengelle


Raaka-aineet:

300g Maustamatonta tai miedosti suolattua broilerinfilesuikaleita
1 prk Aurajuusto kermaa
1 prk pieniä ananaspaloja
1-2 rkl aurinkokuivattuatomaattia kuutioituna

Tagliatelle-pastaa n. 2-4 sykeröä per syöjä
Oliiviöljyä

Parmesan-juustoa ja kirsikkatomaatteja koristeluun



1. Kuumenna pannu ja ruskista broileri pannulla ja laita vesi kiehumaan pastaa varten
2. Lisää joukkoon ananaspalat joista olet valuttanut nesteen pois sekä aurinkokuivattutomaattikuutiot
3. Lisää kerma
4. Mausta mustapippurilla ja anna hautua miedolla lämmöllä niin että neste hieman imeytyy ja kastikkeesta tulee paksumpaa
5. Keitä pasta paketissa olevan ohjeen mukaan, mausta pastan keitinvesi joko suolalla tai esim kasvisliemikuutiolla
6. Kun pasta on valmis, valuta vesi pois ja lisää hieman oliiviöljyä jotta pasta säilyy irtonaisena
7. Annostele lautaselle ensin pastaa jonka päälle kastiketta, lopuksi raasta pinnalle tuoretta parmesania ja koristele kirsikkatomaatin lohkoilla.

Toivottavasti maistuu.

Jos et tykkää aurajuuston mausta voit oikein hyvin korvata aurajuusto-kerman esim mustapekka-kermalla tai kolmen juuston kermalla joita löytyy myös samasta sarjasta. Jos käytät mustapekka-kermaa niin ole varovainen mustapippurin kanssa maustaessasi ettet turhaan laita sitä liikoja.

(c) Esa Ylikelloniemi 2012









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti