torstai 4. lokakuuta 2012

Luomu oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa

Kävelin tuossa maanantaina etsien itselleni uutta pitkähihaista työpaitaa niin päädyinpä jostain kumman syystä Kodin1:seen - täähän on siis ihan loogista että kun etsii vaatteita niin menee sisustuskauppaan?

No löysin sieltä itselleni synttärilahjan josta bloggaan myöhemmin - kun en ehtinyt ottaa kuvia siitä vielä - mutta tämän lisäksi sinne oli tullut hylly jossa oli luomu oliiviöljyä sekä balsamiviinietikkaa. Öljyjä oli kolmea eri makua samoin balsamicoja.

Itse halusin mahollisimman neutraalin makuiset koska käytän niitä lähinnä leivän ja salaatin kanssa. Kumpainenkin oli mukavassa spraypullossa jolla nyt on puolensa ja puolensa. Oliiviöljy on ihan jees kun se on spraypullossa niin saa esim pannulle hyvin roiskittua mutta balsamico leviää kyllä sellaisena kunnon sprayna tuosta - mutta salaattiin toki se on kiva sillä tavalla laittaa.

Maultaan kumpainenkin oli erittäin hyviä - balsamico erityisesti! Ihanan makean kirpeän hapokas. Tykkään.

Hinnaltaan kumpainenkin oli karvan verran alle kuusi euroa. Ei kaikkein halvinta, mutta ei kaikkein kalleinta - ja nää kun ei kuitenkaan kulu niin nopeasti niin mielestäni ihan OK hinta luomu-tuotteelle. Milloin mä aloin muuten käyttää luomua? Ehkä nyt?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti