perjantai 12. lokakuuta 2012

Designskins-kuoret

Tutustuinpa tässä muutama viikko sitten netissä yritykseen nimeltä Desing Skins. Ja heillä oli myynnissä kaikenlaisia kustomointi tuotteita mm. iPhoneen kuoret omalla kuvalla. Tiesin että ystävälläni Kanadassa on tulossa 30v juhlat ja ajattelin että tuollainen kuorihan olisi oiva lahja hänelle - persoonallinen lahja eikä mikään juttu jota kaikilta löytyy.

Päätin testata kyseistä firmaa ja nettisivujen käyttö oli äärettömän helppoa. Avasin vain suunnitteluohjelman ja latasin sinne kuvan jonka halusin kuoreen laitettavan. Hieman pelkäsin, että mitenköhän kuvan laatu riittää kännykkäkuoreksi, koska kyseessä oli ystäväni facebookista kaapattu kännykkäkameralla napsastu kuva. Tilasin tuotteen - postikuluineen hintaa tuli n.23e.

Reilun viikon päästä kopsahti kirje postiluukusta jossa oli tilaamani kuori kyseisellä kuvalla! Ja tulostuksen laatu oli erinomainen! En olisi uskonut, että siitä kännykkäkameralla otetusta kuvasta tulisi näin onnistunutta kuvaa - mutta niin vain kävi. Ei mitään ongelmia tilauksen kanssa saati toimituksen eikä niinkään tuotteen kanssa. Olen 100% tyytyväinen palveluun ja tuotteeseen - ja voin vain suositella kaikille, jotka haluatte antaa esim joululahjaksi jollekin läheiselle jotain persoonallista!

Kyseisiltä sivuilta löytyi kuoria ja teippejä useisiin eri puhelinmalleihin, tablettikoneisiin, läppäreihin, kahvikoneisiin jne. Käy ihmeessä tsekkaamassa heidän nettisivuiltaan mitä kaikkea heiltä saa!

Huomasin muuten eilen, että tällä hetkellä on Fazerin jumbopusseissa kilpailu jossa voi voittaa Designskinsin kuoret jollain Fazerin neljästä vaihtoehdosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti