keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lotus Embo JUST 1!

Nyt tuli hieman tuhottoman pitkä aika tässä, että pääsin kirjoittamaan blogia - syy ei ole se, että eikö olisi ollut mielenkiintoa tai aiheita, mutta luontoäiti päätti heittää mut vuoteen omaksi neljäksi päivää. Ei ole kivaa olla vatsataudissa niin pitkää ja voin sanoa että palautuminen tästä vie näköjään myös aikaa.

Tutuksi tuli kyllä vessan sisustus ja nyt oonkin sitten kloriitin kanssa hinkannu vessaa puhtaaksi ettei vaan tule enää toista kertaa pöpö käymään. Kaikki oireet viittas selkeesti noroon, että eiköhän se ystävämme noro ollut joka mullakin kävi kylässä.

Mutta täytyypä sanoa, että teki toisaalta myös hyvää vaan olla sängyssä, vaikkakin huonovointisena ja kuumeisena - mutta oli ihana katsoa telkkaria aina kun pystyi. Katselin jenkkisarjaa Shark Tank joka on realitysarja jossa tavalliset yrittäjät kertovat viidelle sijoittajalle bisneksestään ja toivovat saavansa heiltä haluamansa sijoituksen yritykseensä. Jäin ihan koukkuun siihen, koska sain sieltä jotenkin kummallisella tavalla ammennettua itselleni yritykseeni lisää voimaa. Yritin katsoa myös Ruotsin versiota kyseisestä formaatista, mutta ei sitä pystynyt katsomaan - se oli niin kaukana alkuperäisen formaatin viehätyksestä.

En tiedä onko monikaan tämmöisestä asiasta aiemmin blogannut, mutta mun on pakko sanoa se jonka jokainen tietää itsekin... nimittäin sen, että yleensähän kun on jostakin saanut itselleen ripulin niin kaikkein kettumaisintahan siinä on, kun sitten se vessassa oleva vessapaperi suoranaisesti raastaa peräpään kipeäksi - ei riitä se että vesiripuli kuivattaa limakalvot mutta kaupan päälle tuntuu että se ennen niin ihana vessapaperi on muuttunut santapaperiksi. Nyt voin syvällä rintaäänellä todeta teille että hankkikaa edes silloin kun ripulin saatte niin Lotus Embon JUST 1 vessapaperia. Sillä eipä tuntunut kertaakaan hiomapaperilta se vessapaperi! Se on kyllä kaupan kalleinta wc-paperia, mutta ei todellakaan suotta, sillä ikinä ennen en oo ollu näin kiitollinen sen hankinnasta kotiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti