keskiviikko 20. helmikuuta 2013

LED-kello

Johan taas aikaa vierähti viimeisestä bloggauksesta - tarkoitus ei ollut. Mutta nyt jotenkin tuntuu että aika hujahtaa ohi niin kauhealla vauhdilla koko ajan. Nyt tälläkin hetkellä oon teleoperaattorin jonossa, puhelin kaiuttimella tossa vuoressä ja jonotusta on kulunut jo yli 20minuuttia. Joten päätin käyttää tän ajan hyödyksi ja kirjoittaa tännekin päivityksen.

Tulipa tuossa netissä surffatessa löydettyä nimittäin uus kello josta tykkään tosi paljon. Mulla on kellolle aina tietyt kriteerit - ja suurin niistä on, että sen täytyy olla digitaalinen kello. Ei sen takia ettenkö osaisi vieläkään lukea tavallista analogista kelloa, vaan sen hahmottaminen pimeässä työtilanteessa on helpompi kun niihin saa oikeastaan aina taustavalon napin painalluksella. Ja nyt löysin sitten mageen rannekorun näköisen LED-kellon.

Kello näyttää aikaa, päivää ja laske sekunteja. Eli ihan perustoiminnot.

Oho - nyt vastattiin puhelimeen - ja nyt mut laitettiin takas jonottamaan. Onpas mukavaa jonotella koko päivä puhelimessa.

Eli takas tohon kelloon - peruskello kyseessä noin muuten siis. Huomasin tuossa myös eilen illalla, että eipä tuo kestänyt vettä. Menin nimittäin vahingossa suihkuun kellon kanssa ja siihen sammui se kello. No mutta vähän hiustenkuivaajaa ja aamulla kello taas pelitti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti