keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Finnkinon plussapäivä!

En muista, olenko tästä jo joskus tänne kirjoittanut - mutta aina vaan tuntuu siltä ettei kukaan tiedä tätä. Juurikin kun asioin pankissa kysyttiin minulta, että haluanko plussapisteet tililleni, totesin tiukkaan sävyyn että "EN!". Syy siihen miksi edelleen haluan plussapisteet seteleinä on Finnkinon joka keskiviikkoinen plussapäivä.

Tätä päivää ei juurikaan mainosteta koskaan missään, mutta tämä on jo vuosia ollut olemassa. Ja Finnkinon sivujen mukaan, etu on toistaiseksi voimassa oleva - eli kunnes toisin ilmoitetaan. Mistä siis on kyse? No kyseessä on tosiaan Plussapäivä jolloin plussasetelillä pääsee keskiviikkona mihin tahansa elokuvanäytökseen plussasetelillä. Seteli käy siis maksuvälineenä Finnkinon kassoilla ja sillä pääsee niin tavallisiin näytöksiin kuin 3D-näytöksiinkin. Ja setelin arvohan on 5e kun sen K-ketjulta saat, mutta Finnkinossa käytettynä sen arvo yli tuplaantuu.

Plussasetelin pystyy käyttämään keskiviikkoisin myös popcornin ostoon, sillä saa nimittäin kavericombon! Kavericombo sisältää ison popcornin sekä hillittömän kokoiset (0,8l) limpparit kahdelle.

Kannattaa siis näin keskiviikkoisin muistaa, että keskiviikko on hyvä päivä mennä leffaan jos on plussaseteleitä taskussa - ei tarvitse odottaa superpäiviä jotta pääsee halvemmalla!

http://www.finnkino.fi/news/plussa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti