maanantai 5. marraskuuta 2012

Queen of Hearts -peruukki

Nonii, Halloween oli ja tuli ja meni. Ja näinhän sitä panostettiin tänäkin vuonna niinkin hyvin omaan asuun että tuli sitten ihan voitto tämän vuoden paras Halloween asu kilpailussa. Jei! Toinen kerta kun sen voitan, mutta edellisestä kerrasta on jo muistaakseni viisi tai kuusi vuotta aikaa, sen jälkeen oon kyllä aina osallistuessani sijoittunut kolmen parhaan joukkoon. Tällä kertaa osallistuin Liisa ihmemaassa sadusta tutulla Queen of Hearts asulla jonka tilasin Lontoosta, alushameen ompelin itse omin pikku kätösin.

Mutta kyllähän tähän aikaa meni tähän kokonaisuuteen, eniten meni peruukin tekemiseen. Tein nimittäin peruukin ihan tavallisesta suorasta Punanaamiosta ostetusta Jessica-peruukista. (klikkaa linkkiä niin näet peruukin) Jenkeistä olis saanu valmiita peruukkeja kyseiselle hahmolle, mutta en viitsinyt lähteä tilailemaan - liian kalliit postikulut.

Tupeerasin peruukin kunnolla, ompelin punaisesta lycra-sametista sydämen, jonka ompelin sitten kiinni peruukkiin. Täytin sydämen vanulla ja tämän jälkeen nostin peruukin hiuslakalla kiinni tähän sydämeen. Käytin myös paria pinniä siellä apuna, mutta pääasiassa lakalla kiinnitin sen. Suosittelen samettia pohjakankaaksi sen takia, koska siihen tarttuu hius kiinni hyvin jo itsessään kun ei ole niin liukkaasta materiaalista kyse.

Tässä vähän kuva kollaasia peruukin teosta ja sitten valmiista lopputuloksesta - tällä tavalla saat muokattua hyvin omaakin peruukkiasi! Varmista vain, että otat tarpeeksi tuuhean peruukin kaupasta josta lähdet tekemään, jotta hiuksia on tarpeeksi mistä työstää.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti