lauantai 10. marraskuuta 2012

Angry Birds Comet

Tarttuipa sitten kaupassa käydessä käteeni uusi limppari Angry Birds tuoteperheestä - nimittäin Angry Birds Comet. Tölkki näyttää hauskalta, peltiseltä purkilta joka on niitattu yhteen palasista ja pelistä tuttu pommilintu koristaa tämän kylkeä.

Tutkin hieman tölkkiä tarkemmin ja nyt ensimmäinen ihmetykseni on - mille tämä maistuu??? Tölkin kyljessä on vain nimi Comet - tämä ei suoranaisesti kerro mitään mille tämä voisi maistua, toisinkuin heidän aiempi maku Paradise, se tuo heti mielikuvan, että se maistuu varmasti eksoottisille hedelmille samoin kuin Tropic. Mutta Comet - maistuuko tää komeetalle? Avaruusalukselle? Mille? Luin tuoteselostetta, että mitä aineksia tähän tuotteeseen on käytetty ja ihmetykseni sai jatkoa - Vesi, hedelmäsokeri, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine, aromit (mm. kofeiini), väri (E150d). Mitä ihmettä??? Siis tuoteselosteessa kerrotaan että tää on valmistettu vedestä ja sokerista ja makuna on kofeiini? Noh - jatkoin tuotteen pyörittelyä ja löysin tekstin "Appelsiinin ja colan makuinen virvoitusjuoma", mutta miksi ihmeessä kumpikaan näistä aromeista ei ole mainittuna tuoteselosteen aromeissa, mutta kofeiini kyllä on. Kofeiinin määrää toki ei saa selville ravintosisältötaulukosta.

Rohkaisin mieleni ja avasin tölkin ja maistoin. Noh, sehän maistui laimealta colalta jonne on lipsahtanut vähän appelsiinilimua sekaan. Ehkä tää uppoo lapsiin, mutta näin aikuisena en tästä ihan innostu. En ees osaa kuvitella minkä viinaksen kanssa tästä sais parempaa tehtyä. Varmasti ihan hyvä saunajuoma lapsille kun tää ei ole niin makea kuin ne aiemmat maut, mutta hieman valju on keitto.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti