torstai 31. tammikuuta 2013

Lontoon kuulumisia osa 1

Käytiin sitten Lontoossa pyörähtämässä - kyseessä oli työmatka, mutta ehti siinä ohessa myös itsekin hieman nauttimaan ja rentoutumaan juuri alkaneesta Lontoon keväästä. Viikkoa aiemmin Lontoo oli "paininut" tämän "järkyttävän" lumiongelmansa kanssa, olivathan he sentään saaneet lähes 10cm lunta kaupunkiinsa ja koko kaupunkihan siitä menee sekaisin. Koulut oli kiinni, lentokoneet ei lentäneet ja hyvä ettei ihan hätätilaa asetettu kaupunkiin. Noh, nyt sää oli onneksi toinen - kevät aurinko paistoi ja sunnuntaina plus asteet kipusivat jopa 10C! Mutta ei siellä mitenkään lämmin oikeasti ollut, kyllä siellä syksytakin kanssa piti kulkea ja hanskoja pitää kädessä - sää tuntui aika samanlaiselta kuin täällä Suomessa, ainoastaan lumi puuttui ja kadut olivat kuivat. Ei muuten satanut oikeastaan yhtään tällä reissulla, mikä oli plussaa myös!

Lontoossa tuli tehtyä työostoksia, joista kerron toisessa bloggauksessa lisää, mutta tuli siellä tehtyä myös ostoksia itselleenkin. Oon nimittäin etsinyt jo pitkään (yli 10v) itselleni kivan näköisiä talvikenkiä. Oon oikeasti kulkenut kesät talvet Adidaksen tennareissa ja liukastellut niillä joka talvi, toissa talvenahan vedin niin mukavasti lipat niillä adduilla, että jouduin klinkkaamaan keppien kanssa. Ja edelleenkin tuo kyseinen jalkapöytä vihottelee, vaikka aikaa on kulunut jo kaksi vuotta.

Noh, nyt siihen tulee muutos siihen liukasteluun, sillä löysin Lontoosta Puman liikkeestä ihan törkeän hyvät talvikengät. Goretex-kengät joissa ihanan pehmeä teddy-vuori. Tukevat ku mitkäkin ja pohja on ku Nokian Hakkapeliitoissa - en oo liukastunut vielä kertaakaan! Outo tunnehan tää on ku pystyy kävelee vähän vakaammin kuin ennen :D Positiivinen yllätys oli se, että kengät olivat alessa (viikon kestänyt talvihan meni jo Lontoossa ohi). Normaalihinta kengillä oli 150£ eli 187,50€ ja nyt niiden hinta oli 75£ (93,75€) eli puoleen hintaan! Ja mikä parasta, kassalla kone antoikin niille hinnaksi vain 55£ eli 68,78€!!! JEE!

Mukaan tarttui myös muuta jalkoihin liittyvää - eli sukkia! Monenmoisia sukkia tuli taas hamstrattua, löytyi Paavo Pesusientä, Peter Griffiniä Family Guysta, MR.Happya, tennareiden näköisiä sukkia sekä tietenkin perus varrettomia sukkia.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti