sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Helga

Kauhea kun on ollut niin kiirettä koko ajan ja lisäksi olin yli viikon verran kipeänä - vatsatauti joka aiemmin jylläsi vei sitten voimat ja vastustuskyvyn niin että heti iski flunssa. Kaikki alkoi kurkkukivulla jonka jälkeen läks ääni - tätä kesti reilun viikon verran kunnes katosi yhtä nopeasti kuin alkoikin.

Mutta tulipa itselleni nyt tilanne vastaan että tarvitsin töissä sulkea yli 300 kirjekuorta ja ne kaikki oli tietenkin nuoltavia kirjekuoria. Noh - siinä hetken mietittyäni sain idean askarrella keittiösienestä, kuulakärkikynästä sekä kuminauhasta apurin. Jaa nimesin sen Helgaksi. Ja kyllä tästä oli vain pelkkää apua ja aikaa Helgan tekemiseen meni minuutti. Dippasin vain vesilasissa sitä ja voitelin sillä kirjekuoren liimapinnat. Helppoa!

Mut kannattaa pitää se suht kuivana sekä käyttää sitä niin että esim alla on talouspaperia kuivaamassa ylimääräistä vettä.

1 kommentti:

  1. Hitsin hauska Helga!

    Olisi kiva kommentoida täällä useamminkin, mutta tämä kommentoiminen on niin kovin hankalaa. Nimimerkillä kommentointi tois blogiin kommentteja ja elämää.

    VastaaPoista