torstai 14. maaliskuuta 2013

Soda Stream makutestausta

Miten tää ihmisen aika menee näin nopeaa, tässä on pitänyt kirjoittaa vaikka kuinka monta kertaa tätä blogia mutta ei vaan ole ehtinyt. Aina löytyy toki syitä miksi ei ehdi mutta suurin syy on se, että puhelin (josta en vieläkään ole kirjoittanut mitään) joutui huoltoon ja kuvat unohtui mielestä...

Mutta ostinpa tässä taannoin Tampereelta Kodin Ykkösestä Soda Stream hiilihapotuslaitteeseen kuuluvia makunäytteitä. Olin aina miettinyt, että miltähän mikäkin maku maistuu - mutta en ollut viitsinyt ostaa koko tiivistepulloa tietämättä makua etukäteen. No nythän tähän sitten tosiaan löytyi ratkaisu. Laatikko jossa oli yhteensä 12 eri makuista näyteampullia. Jokaisesta ampullista sai valmistettua litran verran valmista Soda Stream limonadia.

Paketissa oli kuusi kappaletta light-limuja kuusi kappaletta normaaleja. Aika monta eri cola-versiota löytyi (3kpl), mutta se on toki niistä juomista yleisin.

Oon testannut nyt lähes kaikki noi tiivisteet ja mun suosikiksi on kyllä noussut Lemon Fresh sugar free. Tosi raikas limppari, ei sellainen spritemäinen vaan enemmänkin sellainen sitruunamehu jossa on kuplia. Tosi hyvää - voin vaan suositella. Toinen ihan mielenkiintoinen oli Raspberry, mutta se oli vähän esanssisen oloinen.

Tän testerilaatikon lisäksi löysin testipakkauksen Night Spirit sarjasta jossa makuina on mm. Gin&Tonic, Margarita, Mojito... Alkoholittomia toki kaikki, mutta täytyyhän nuokin joku päivä testata. Niihin todennäköisesti voi lurauttaa vähän viinaa sekaan, täytyy siis kokeilla. Nyt en ole vaan vielä saanut aikaiseksi testata niitä. Tässä Night Spirits testi-setissä oli 6kpl makuja mukana eli yhteensä 6 litraa valmista juomaa tulee niistä.

Hinnoiltaan nää pyöri sellaisen 8-9e tietämillä.