torstai 31. tammikuuta 2013

Lontoon kuulumisia osa 1

Käytiin sitten Lontoossa pyörähtämässä - kyseessä oli työmatka, mutta ehti siinä ohessa myös itsekin hieman nauttimaan ja rentoutumaan juuri alkaneesta Lontoon keväästä. Viikkoa aiemmin Lontoo oli "paininut" tämän "järkyttävän" lumiongelmansa kanssa, olivathan he sentään saaneet lähes 10cm lunta kaupunkiinsa ja koko kaupunkihan siitä menee sekaisin. Koulut oli kiinni, lentokoneet ei lentäneet ja hyvä ettei ihan hätätilaa asetettu kaupunkiin. Noh, nyt sää oli onneksi toinen - kevät aurinko paistoi ja sunnuntaina plus asteet kipusivat jopa 10C! Mutta ei siellä mitenkään lämmin oikeasti ollut, kyllä siellä syksytakin kanssa piti kulkea ja hanskoja pitää kädessä - sää tuntui aika samanlaiselta kuin täällä Suomessa, ainoastaan lumi puuttui ja kadut olivat kuivat. Ei muuten satanut oikeastaan yhtään tällä reissulla, mikä oli plussaa myös!

Lontoossa tuli tehtyä työostoksia, joista kerron toisessa bloggauksessa lisää, mutta tuli siellä tehtyä myös ostoksia itselleenkin. Oon nimittäin etsinyt jo pitkään (yli 10v) itselleni kivan näköisiä talvikenkiä. Oon oikeasti kulkenut kesät talvet Adidaksen tennareissa ja liukastellut niillä joka talvi, toissa talvenahan vedin niin mukavasti lipat niillä adduilla, että jouduin klinkkaamaan keppien kanssa. Ja edelleenkin tuo kyseinen jalkapöytä vihottelee, vaikka aikaa on kulunut jo kaksi vuotta.

Noh, nyt siihen tulee muutos siihen liukasteluun, sillä löysin Lontoosta Puman liikkeestä ihan törkeän hyvät talvikengät. Goretex-kengät joissa ihanan pehmeä teddy-vuori. Tukevat ku mitkäkin ja pohja on ku Nokian Hakkapeliitoissa - en oo liukastunut vielä kertaakaan! Outo tunnehan tää on ku pystyy kävelee vähän vakaammin kuin ennen :D Positiivinen yllätys oli se, että kengät olivat alessa (viikon kestänyt talvihan meni jo Lontoossa ohi). Normaalihinta kengillä oli 150£ eli 187,50€ ja nyt niiden hinta oli 75£ (93,75€) eli puoleen hintaan! Ja mikä parasta, kassalla kone antoikin niille hinnaksi vain 55£ eli 68,78€!!! JEE!

Mukaan tarttui myös muuta jalkoihin liittyvää - eli sukkia! Monenmoisia sukkia tuli taas hamstrattua, löytyi Paavo Pesusientä, Peter Griffiniä Family Guysta, MR.Happya, tennareiden näköisiä sukkia sekä tietenkin perus varrettomia sukkia.












tiistai 15. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Hiiohei.

Niin meni joulu, uusivuosi, loppiainen, nuutinpäivä - onko se Joulu nyt vihdoin oikeasti ohitse? Aikaa on kulunut ja samoin kaikkea on ehtinyt tapahtumaankin tässä. Ehdin jopa käydä lomalla jonka seurauksena myös sain rikkinäisen matkalaukun paluulennolta takaisin ja sitä soppaa on tässä selvitelty. Työmatka kutsuu alle kahden viikon päästä ja tällä hetkellä oon ilman matkalaukkua - no mutta kyllähän sen ehtii käydä ostamassa vaikka edellisenä iltana!

Joululahjoista täytyy yksi mainita ylitse muiden, sain nimittäin lahjaksi J.K.Rowlingin uusimman teoksen Paikka Vapaana. En ole vielä ehtinyt sitä lukemaan, mutta tarkoitus on. Aloitin sen kyllä joulunpyhinä, mutta en ehtinyt 50 sivua pidemmälle kun suklaakonvehdit vei voiton. Ja tuli muuten mässäiltyä sen verran paljon konvehteja ja kaikkea muuta herkkua lomalla, että painoakin tuli lisää n.4kg. Jee! Lihavathan ne vasta lepposia onkin.

Tästä elopainon yllättävästä lisääntymisestä innostuneena päätin aloittaa jälleen entisen harrastukseni uimisen. Kyllä, valaat tykkäävät myös uida. Aloitin sen viikko sitten ja tähän asti ainakin olen vielä jaksanut käydä joka toinen päivä joko uimassa tai sitten vesijuoksemassa. Vesijuoksu oli mulle aivan uusi tuttavuus, kokeilin sitä ekaa kertaa viikko sitten ja totesin että täähän onkin aika kivan tehokasta jaloille! Ei se ollutkaan niin mummolaji kuin ennakkoon olin ajatellut - toki siinä voi löysäillä jos siltä tuntuu, mutta pystyy sen myös tekemään todella tehokkaasti, se on täysin itsestä kiinni. Kävin viimeks sunnuntaina juoksee 40minsaa ja eilen tuntui mukavasti jaloissa - tänään sitten uudestaan.

Lupasin myös kirjoittaa tänne oman arvosteluni Nokia Lumia 920:sesta jonka työpuhelimeksi tuossa joulukuun alussa sain - en ole vielä ehtinyt kirjoittamaan siitä, mutta se on things to do-listalla ykkösenä. Lyhyesti voin tähän jo sanoa, että en vaihtaisi enää takaisin iPhoneen, sen verran kiva puhelin on kyseessä. Löysin myös ihan älyttömän hienot kuulokkeet joita nyt himoitsen itselleni katsotaan josko luottokortti antaisi jossain kohtaa myöten että saisin Parrotin Zik langattomat kuulokkeet itselleni. Vihaan nimittäin noita kuulokkeiden johtoja jotka tarttuu joka paikkaan kiinni. Näiden johtojen ansiosta olen saanut aikoinaan jo yhden iPhonen etukuorenkin hajoamaan kun se lensi katuun kun johto tarttui ovenkahvaan kiinni.

Mutta juu - nyt aktivoin blogini taas eloon! Joten oikein hyvää loppu vuotta kaikille - ja muistakaa yksi asia! Se ei lihota mitä syötte Joulun ja uuden vuoden välillä - vaan se mitä syötte uuden vuoden ja joulun välillä. Kyl se näin vaan on.